У Ясенівцях люди обурилися через пошкодження агрофірмою асфальтної дороги (відео)

Мешканці села Ясенівці, Золочівського району (Львівська область) обурені тим, що їм пошкодили відремонтовану, за кошти сільської ради, асфальтну дорогу. Зроблено це місцевою приватною агрофірмою.

Окрім цього люди скаржаться, що через обробіток ріпаку гербіцидами хворіють діти, старші люди…

“Стався дуже прикрий випадок в нас на території. Сьогодні комбайнами молотили ріпак. Загрузили фури, і фури проїхали по асфальту, який зруйнували. Зруйнували його вщент, тому що жара 30 градусів і при такій жарі просто зробили колії, такі десь сантиметрів 20. Асфальт повністю виведений з ладу… Хто зараз буде ремонтувати цей асфальт невідомо, але люди обурені. Напевно сільська рада буде складати акт, тому що тут є депутати зараз, і будемо звертатися у вищі інстанції… Будемо старатися знайти якусь спільну мову з власниками цього транспорту, щоб ту дорогу відремонтувати”, – розповів “Золочів.нет” голова Ясеновецької сільської ради Василь Мисак.

Громада не хоче ніякого конфлікту із агрофірмою, але їх прохання відновити пошкоджену дорогу.

Голова сільської ради Василь Мисак, заступник голови Золочівської РДА Андрій Кукуруза та мешканці села намагалися донести до керівництва агрофірми, через працівників, інформацію, що була пошкоджена дорога та переказати вимоги громади.

Золочів.нет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: