Львівські правоохоронці вирушили у Дніпропетровськ за тілом загиблого бійця

У середу, 22 липня, тіло молодшого сержанта міліції Владислава Домченка, котрий загинув у бою під Дебальцевим 13 лютого, доставлять у Львів для поховання, повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Молодший сержант міліції Владислав Домченко, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області, загинув 13 лютого 2015 року. Під час виконання бойового завдання у зоні проведення антитерористичної операції у місті Дебальцево Донецької області він потрапив під артобстріл. До липня Владислав Домченко числився безвісно зниклим, особу загиблого ідентифікували після експертизи ДНК.

Прощання з героєм відбудеться у середу об 11.00 у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Похорон відбудеться о 12.30 на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

Владислав Домченко вступив на службу у батальйон «Львів» у серпні 2014 року. На момент загибелі йому було 36 років. Від початку проведення антитерористичної операції на сході України загинули четверо бійців батальйону «Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: