Львів’ян запрошують поспілкуватися з молоддю з різних куточків України

В четвер у місті розпочинається унікальний молодіжний фестиваль, що збере молодь чи не з усіх регіонів нашої країни. На «Вітер На-Дії» уже зареєструвалися мешканці Вінниці, Тернополя, Хмельницького, Кіровограду, Івано-Франківська, Києва, Херсона, Чернівців, Житомира, Ужгорода, Рівного. Також чекають гостей з Польщі, Словаччини та Італії. Минулого року захід зібрав близько 1 тис. учасників, цього року очікують близько 3 тис. осіб, повідомила Дивись.Інфо прес-служба ЛМР

За словами організаторів, молодь матиме змогу познайомитися, поспілкуватися, знайти нових друзів.

«Чи багато ви знаєте про те, як живуть українці в інших куточках країни? Чи знаєте, що переживає сьогодні, з якими проблемами і труднощами стикається Ваш ровесник з Ужгорода, Києва, Одеси, Харкова…? «Вітер На-Дії» стане тим майданчиком, на якому молодь з різних регіонів зможе зустрітися, познайомитися і разом провести ці кілька літніх днів», - розповідає волонтер фестивалю Катерина Судин.

Для учасників з інших міст передбачена особлива програма знайомства зі Львовом. У п’ятницю, 24 липня, будуть відкриті екскурсії центром міста, а також можливість безкоштовно відвідати музеї в центрі Львова.

Фестиваль має дуже насичену програму. Кожен учасник зможе взяти участь у творчих майстернях, послухати сучасну християнську музику, подивитися цікаві театральні вистави, відвідати корисні тренінги, поспілкуватися і отримати багато позитивних емоцій.

Організатори заходу запрошують львів’ян долучатися до фестивалю.

«Минулого року ми бачили це чудо єднання, коли молодь зі Сходу і Заходу зібралась у Львові і створила справжню спільноту, у якій було разом цікаво і весело, молодь з якої спілкуємося і досі. Це чудо єднання ми хочемо продовжити зараз, коли це особливо необхідно», – каже координатор фестивалю Ірина Максименко.

Фестиваль «Вітер На-Дії» відбудеться 23-26 липня у Львові, головний майданчик – Сихів, Хуторівка, територія біля Духовної семінарії. Детальніше про фестиваль – http://dyvensvit.org/festival/pro-festyval/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: