Потрібно оголошувати конкурс на керівника Львівського аеропорту, - Синютка

Через незначну кількість укладених угод з міжнародними авіаперевізниками та високу вартість пального голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка ініціюватиме оголошення конкурсу на посаду керівника Львівського аеропорту імені Данила Галицького, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Про це керівник області сказав під час прес-конференції за підсумками роботи у першому півріччі 2015 року, що відбулася у вівторок, 21 липня.

"Підписана угода про постачання пального для Львівського аеропорту є не найкращою. За ці декілька місяців, відколи діє "відкрите небо", нинішнє керівництво аеропорту не застосувало усіх заходів для залучення лоукостів та інших компаній для польотів зі Львова, - підкреслив Олег Синютка. - Я з цим миритися не буду".

Очільник Львівщини повідомив, що під час останньої зустрічі з першим заступником міністра транспорту досягнуто домовленості про необхідність оголошення конкурсу на посаду керівника Львівського аеропорту. "Теперішній виконуючий обов'язки керівника теж матиме можливість взяти у ньому участь, - зазначив Олег Синютка. - Отже, нас очікує новий конкурс на керівника Львівського аеропорту".

Як відомо, 2 квітня Міністерство інфраструктури України застосувало принцип "відкритого неба" у Львівському аеропорту. На сьогодні тривають перемовини з більш, як 30 авіакомпаніями світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: