Митники продовжують вилучати бурштин

Працівники Львівської митниці ДФС запобігли черговій спробі незаконного переміщення через митний кордон України бурштину.

Учора ввечері у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава -Руська – Гребенне» працівники митного поста знайшли приховані понад 3 кг необробленого каміння жовто-коричневого кольору неправильної форми, різного розміру, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДФС у Львівській області.

Коштовне каміння намагався вивезти у Республіку Польщу гр. України. Товар від митників він приховав у багажному відділенні легкового автомобіля. Окрім того, для перетину кордону громадянин обрав смугу руху «зелений коридор - чим засвідчив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлено обмеження. Також під час усного опитування про наявність необробленого каміння не заявляв.

Таким чином, громадянин України своїми діями порушив порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, а саме переміщував товар з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене  ч.1 ст. 483  Митного кодексу України. Товар вилучено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: