МОУ впроваджує програму забезпечення житлом військовослужбовців

За останні три роки через обмежене фінансування кількість незабезпечених житлом військовослужбовців істотно зросла. Зокрема, на обліку у Львові та Львівській області сьогодні перебуває більше 4 тисяч осіб. У зв’язку з цим, департамент капітального будівництва Міністерства оборони України оголосив конкурс на закупівлю квартир на вторинному ринку України (готове житло).

Міністерську програму для військовослужбовців Збройних Сил України впроваджуватимуть відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складів, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 16 лютого 2011 року за №147 та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені у Державному бюджеті на фінансування ЗСУ у 2015 році.

Квартири купуватимуть за умови їх стовідсоткової готовності до заселення – з під’єднанням усіх мереж. Програма охопить такі регіони України: місто Київ, Київську, Львівську, Рівненську області, Закарпатську область (м. Мукачеве), міста Миколаїв і Херсон.

Детальна інформація стосовно проведення конкурсу оприлюднена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України у розділі "державні закупівлі".

Контактна особа у департаменті капітального будівництва МОУ – Наталія Анатоліївна Коломійчук: тел. (044) 271-12-92; тел./факс (044) 226-30-03.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: