До Львівської ОДА цього року звернулося 3 385 громадян

Упродовж шести місяців 2015 року до Львівської обласної державної адміністрації надійшло 3 385 звернень громадян, що на 1 651 більше, ніж за аналогічний період 2014 року.  У структурі звернень переважають заяви – 3 150. Окрім того, надійшло 43 звернення з пропозиціями та 119 скарг, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Зростання кількості звернень громадян можна пояснити поверненням певної довіри до органів влади, - каже начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Роман Хома. - Голова облдержадміністрації та його заступники щомісячно спілкуються з мешканцями області під час проведення особистих та виїзних прийомів".

За словами Романа Хоми, громадяни переважно звертаються з питань соціального захисту, земельних відносин, соціальних виплат та субсидій, забезпечення інвалідів автотранспортом, вирішення житлових проблем, дотримання законності та правопорядку. Найбільша кількість звернень  стосується надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим верствам населення. За матеріальною допомогою звернулося 1 234 осіб.

Чимало звернень надійшло від учасників антитерористичної операції з питань виділення їм земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво та соціальних виплат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: