На Львівщині відбудеться форум спортивних функціонерів

Упродовж 29-31 липня Львівщина прийматиме семінар-нараду Міністерства молоді і спорту України з керівниками відповідних структурних підрозділів Донецької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської обласних та районних державних адміністрацій.

За участі міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова обговорять реалізацію державної молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту, територіальну реформу в Україні, проблематики розвитку масового спорту та спорту вищих досягнень, національно-патріотичного, військово-патріотичного виховання молоді, проведення Всеукраїнської інформаційно-пропагандистської кампанії "Червона картка".

Як зазначили заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба, учасники наради зможуть обмінятися досвідом роботи та спільно шукати шляхи розв’язання актуальних завдань. "Таку зустріч з представниками східних областей запропонувала і організовує Львівська область, - каже Оксана Вацеба. - Це ми робимо для того, щоби налагодити контакти з представниками інших регіонів, обмінятися досвідом і окреслити напрямки подальшої співпраці. Гостям з інших областей ми також хочемо показати традиції та культурну спадщину Львівщини. Окрім того, ми запросили колег із Республіки Польща, які поділяться досвідом адміністративно-територіальної реформи в тому, як вона вплине на подальший розвиток закладів фізичної культури і спорту, молодіжних центрів та ДЮСШ".

Засідання планується провести у Львові, Яворівському, Жовківському та Сколівському районах. До участі запрошені близько 90 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: