Перевізники, громадськість та влада обговорили проблеми транспортної сфери

Питання ремонту доріг, якості транспортних перевезень та проблему безпеки дітей як учасників дорожнього руху обговорили у четвер, 23 липня, учасники  І-го регіонального Форуму з безпеки дорожнього руху, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка наголосив на важливості порушених проблем і висловив занепокоєння щодо неналежної уваги чиновників і перевізників до проблем транспортної сфери.

"Ми маємо справу з людським життям, - наголосив очільник області. -  Критерієм якості нашої роботи є зниження показників смертності на дорозі. Адже сьогодні на дорогах гине більше людей, ніж в антитерористичній операції. Про війну ми говоримо дуже багато, а до ДТП ставимося недбало".

Також Олег Синютка висловив подяку громадським організаціям за ініціативність і результативну роботу у сфері транспортної безпеки і доручив директорові Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Андрієві Щеп’яку узагальнити напрацювання контролюючих органів, громадських організацій і Форуму з безпеки дорожнього руху з метою їх подальшого ефективного впровадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: