Львівська «Свобода» вимагає затримати і покарати злодіїв, які вчинили наругу над український прапором

У Львові продовжуються спроби невідомих осіб дестабілізувати ситуацію в місті. Як стало відомо зі ЗМІ, 25-26 липня група молодиків вчинила показову наругу над Державним прапором України, знявши його з фасаду Наукової бібліотеки ім. М.Драгоманова, а згодом і зі стіни Інституту біології клітин, який розташований навпроти. При цьому зазначені особи ще й знімали процес на відео, хизуючись своїми діями.

У місті неодноразово відбувалися подібні інциденти. Так, місяць тому невідомий у центрі міста намагався вкинути український прапор до смітника. Тоді йому завадили перехожі, проте затримати злодія так і не змогли.

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Любомир Мельничук вкотре звернувся до правоохоронців із закликом, аби ті негайно розслідували факт осквернення прапора: «Упродовж останнього часу ми бачимо, як різні антиукраїнські сили намагаються на практиці дестабілізувати мирну ситуацію в нашому місті. Спочатку це теракти, далі оплачені мітинги, тепер – наруга над Державним прапором України. Тому ми вимагаємо від правоохоронних органів вжити всіх необхідних заходів, аби забезпечити порядок та спокій у Львові».

Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: