ТРК «Львів» транслюватиме урочисте посвячення пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому

29 липня о 13:00 год. в ефірі ТРК «Львів» відбудеться пряма трансляція посвячення пам’ятника Андрею Шептицькому на Святоюрській площі у Львові.

До 150-річчя від дня народження видатного релігійного й духовного діяча, одного з найвідоміших провідників Української Греко-католицької церкви, патріота та благодійника на Святоюрській площі 29 липня о 13:00 год. відбудеться урочисте відкриття монумента. Андрея Шептицького називають українським Мойсеєм, сьогодні його ім’я є символом духовності нації. В офіційній церемонії відкриття пам’ятника візьме участь Президент України Петро Порошенко.

Телерадіокомпанії можуть скористатися можливістю онлайн трансляції за посиланням: rtmp://gigaz.wi.com.ua/hallDemoHLS/LVIV_PTS11 (без логотипу), а інтернет-користувачі можуть переглядати на офіційному сайті за посиланням http://www.lodtrk.org.ua/?pg=1975&PHPSESSID=b55eb16004a6557359958b24a8a6a7e1 та інформаційному порталі: http://www.lviv.tv/online/ .

Крім того, о 17:00 год. ТРК «Львів» транслюватиме в прямому ефірі урочисту академію пам’яті Митрополита Андрея з Театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: