Учасники велопробігу з нагоди року Шептицьких здолають майже 100 кілометрів

У неділю, 2 серпня, зі Львова до с. Прилбичі Яворівського району стартує велопробіг, присвячений відзначенню Року Андрея та Климентія Шептицьких. Для всіх бажаючих відвідати місце народження Митрополита УГКЦ організатори обіцяють цікаву інтерактивну програму.

Зокрема, окрім відвідин с. Прилбичі учасники пробігу зупинятимуться у с. Страдч, як проміжній точці перепочинку. Тут розташовані унікальний печерний монастир XI-XIII ст., церква Успіння 1795 р., могили блаженних о. Корната та Прийми, а також чудотворна ікона Богородиці. Окрім цього відбудуться й зустрічі з представниками влади, громадськими активістами та духівництвом.

Загальна довжина маршруту становить приблизно 95 км. Старт – 2 серпня на пл. Соборній (поблизу церкви св. Андрія) о 9:30 год. Велопробіг супроводжуватиме патруль ДАІ, кваліфіковані медики та веломеханік.

Додамо також, що захід організовується з метою поширення цінностей здорового способу життя, популяризації інформації про діяльність Андрея та Климентія Шептицьких. Серед ініціаторів – управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації спільно з молодіжними організаціями: ЛМГО "Українська молодь –  Христові", "Інститут Суспільних Ініціатив" та ЛОМГО "Юнацтво".

Для реєстрації у події слід заповнити он-лайн форму за посиланням: http://goo.gl/forms/HjWFqYyx2a

Контакти: Андрій – 067 723 76 39 та Тарас –  063 150 81 16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: