Мешканцям Львівщини знову пояснюватимуть, як оформити субсидію

Департамент соціального захисту населення ЛОДА підготує інформацію (у друкованому вигляді) з роз'ясненнями щодо оформлення житлових субсидій за прощеним порядком. Ці інформаційні листки отримають усі мешканці Львівської області. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час наради у понеділок, 27 липня.

"Уже у серпні інформаційні листки, у яких детально буде роз'яснено як правильно оформити і куди звертатися, щоб отримати субсидію, будуть готовими, - зазначив Олег Синютка. - Працівники соціального захисту та органів місцевого самоврядування спільно з організаціями-надавачами послуг рознесуть ці листки в кожну хату, до кожного мешканця Львівської області. Це слід зробити для того, щоб люди не чекали початку опалювального сезону, а оформляли субсидію вже зараз”.

На цей час триває робота з опрацювання нових заяв для призначення житлових субсидій за спрощеним порядком органами соціального захисту населення. Очікується, що кількість одержувачів субсидій до кінця року зросте до 400 - 500 тисяч сімей. На Львівщині уже 118 тис. сімей звернулись за призначенням житлової субсидії за спрощеним порядком. За перше півріччя цього року організаціям-надавачам послуг відшкодовано понад 91 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: