"Народна Самооборона" запрошує до участі у обласному таборі "Патріот"

З 31 липня до 2 серпня 2015 року в селі Раковець Пустомитівського району Львівської області відбудеться військово-польовий табір "Патріот" для юнаків допризовного віку, організатором якого виступає Львівський обласний молодіжний центр спільно з управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Програму табору підготували інструктори ГФ «Народна Самооборона» Львівщини, які також будуть проводити усі вишколи.

Основна мета заходу полягає у ознайомленні допризовної молоді з основами військової справи, цивільної оборони і медико-санітарної підготовки. Учасники отримають знання про функції різних підрозділів Збройних Сил України, прослухають лекції за темами «Історія російсько-української війни 2014-15 рр.», «Лідерство і роль командира в підрозділі» та ін.

Заняття будуть проводити кваліфіковані інструктори, які будуть кураторами тематичних груп «Снайпери», «Медики»,  «Варта» та ін.

У програмі передбачаються всі види військово-польових занять, які містяться в державній програмі допризовної підготовки старшої шкільної молоді.

Організатори забезпечують учасників харчуванням та навчальними матеріалами на час проведення заходу, а також трансфер зі Львова до місця проведення заходу.

Учасникам самостійно потрібно подбати про місце у наметі. Військова екіпіровка вітається.

Для участі в заході потрібно до 25 липня 2015 року подати електронну заявку за посиланням:  http://goo.gl/forms/bmv1obwJ86.

З питань реєстрації просимо звертатися до організаторів табору за номерами:

Комендант табору - 063 340 16 16, 097 104 99 27 (Сергій);
Радник з оргпитань - 093 004 90 28 (Арсен).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: