Молодіжна організація AIESEC розпочала набір на нову програму «Global Leader»

Молодіжна організація AIESEC у Львові розпочала набір на нову програму «Global Leader» для тих, хто бажає спробувати себе у ролі командного гравця.

«На сьогодні в Україні актуальною є проблема лідерства, а саме: низька кількість ініціативної молоді, що готова посприяти вирішенню важливих соціальних, економічних та екологічних проблем. Бажаєш спробувати себе у ролі командного гравця? Тоді програма «Global Leader» від AIESEC у Львові тобі допоможе!

Що таке AIESEC? Це найбільша у світі міжнародна молодіжна організація, основною метою якої є розвиток лідерського потенціалу серед молоді.

Як ми це робимо? Даємо можливість студентам спробувати себе у ролі командних гравців, шляхом організації різноманітних міжнародних проектів та програм обміну студентів.

Що на тебе чекає? Досвід підготовки та реалізації міжнародних соціальних проектів, робота в команді, пізнання усіх тонкощів маркетингу та роботи з партнерами, знайомства з іноземними культурами, нові друзі не лише з України, а й з усього світу, та можливість втілити власну ідею проекту в реальність», - розповідають організатори.

Що для цього потрібно? Зареєструватися на програму «Global Leader» на сайті: https://podio.com/webforms/12874956/878099, пройти співбесіду, центр оцінювання та відвідати вступну конференцію.

Детальну інформацію можна отримати в офіційній спільноті: http://vk.com/aiesecinlviv, або ж за телефоном +38 093 197 59 93 (Катерина Павлій).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: