У Львові продемонструють нові досягнення будівельної індустрії України та світу

З 6 по 9 жовтня у Палаці спорту "Україна", що на вулиці Мельника, 18, триватиме Осінній Будівельний Форум, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Цей захід об’єднує всі основні напрями будівельної галузі та демонструє нові досягнення будівельної індустрії України та всього світу, - розповідає директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський. - Він презентує будівельний цикл від архітектурного проекту до кінцевого спорудження об'єкта".

Цьогорічний Форум відбуватиметься під гаслом: "На шляху до енергоефективності". У рамках заходу відбудеться XXXII  Міжнародна виставка "Буд-ЕКСПО-осінь", IX Спеціалізована виставка "Опалення" та  IX Спеціалізована виставка "Альтернативна енергетика".

На виставці "Буд-ЕКСПО-осінь", яка стосуватиметься проектування, будівництво, ремонту, будуть представлені: інструменти, електрообладнання, кераміка та сантехніка, двері та віконні системи, покрівля та фасади тощо.

IX спеціалізована виставка "Опалення" презентуватиме серед іншого сучасні системи опалення, системи газо- та енергопостачання, опалювальну техніку на різновиди палива, вентиляційні системи та інше.

А на спеціалізованій виставці"Альтернативна енергетика" гостям Форуму запропонують новітні системи "Пасивний дім", представлять технології "Зеленого" будівництва, види біопалива тощо.

За детальнішою інформацією радимо звертатися за  тел.: (032) 294-91-12, факс: (032) 297-17-56. http://www.galexpo.com.ua; e-mail: [email protected] Адреса: вул. Винниченка, 30, м. Львів, 79008.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: