У центрі Львова п’яний водій влаштував бійню автомобілів (фото)

У центрі Львова, на вулиці Дорошенка, п’яний водій автомобіля «Lada Priora» влаштував бійню автомобілів. Одна із постраждалих автівок збила турнікет та вилетіла на пішохідний тротуар. Про це повідомила активіст спільноти «Варта1» Olya Zinkevych, передає кореспондент Львівського порталу.

8

«За словами очевидців водій «Lada Priora» заледве вийшов з автомобіля», – йдеться у повідомленні.

9

Водночас, як повідомив у коментарі «Вголосу» черговий ДАІ, капітан міліції Іван Стефурак, зіткнення сталося о 06:50.

За його словами, по вулиці Дорошенка їхали один за одним три автомобілі: Ford, Opel та Lada Priora. Водій останньої з машин їхав трохи швидше за перші дві. І коли керманичі Ford та Opel, наближаючись до світлофора, почали гальмувати, водій Lada Priora не зміг своєчасно зупинитися.

10

«Аби уникнути зіткнення, Opel звернув ліворуч і в цей момент «Lada Priora» врізалася у «Ford». Під час з’ясування обставин виявилося, що винуватець ДТП був у стані алкогольного сп’яніння. Більш того, він назвався майбутнім поліцейським, який пройшов відбір у нову поліцію», – зазначив капітан міліції.

11

Працівники ДАІ склали протокол за порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Фото: Варта1 та Вголос

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: