У Львові відкриють пам’ятник знак ВДВ

У неділю, 2 серпня, Україна відзначає день ВДВ. За рік, що минув наші хлопці в голубих беретах та небесних тільняшках показали, що вони не мають нічого спільного з тими бешкетниками, що традиційно псували фонтани міста і розпивали спиртне на вулицях.

Про це Дивись Інфо повідомили у Регіональному медіа-центрі МОУ (Львів)

"Десантники, дислоковані у Львові це більш ніж шановні і поважні воїни. Вони зуміли двічі подолати ворожі кільця! Перший раз коли ввійшли в Луганський аеропорт і другий коли після тривалої осади вийшли з нього. Путинські маріонетки тремтять лише при одному спогаді чи спомині про бійців з 80 ОАБр… львівські десантники стали не просто нашою гордістю вони наша еліта, опора і основа новітніх Збройних Сил України. В цю неділю, 2 серпня, вони святкуватимуть своє професійне свято.

І з нагоди урочистостей о 10 годині ранку 2.08.2015 на території 80 ОАМБр що на Стрийській буде відкрито пам’ятний знак, що наші білокрилі лицарі встановили на честь своїх загиблих побратимів. Запрошуємо вас прийти і розділити з всіма нами і біль втрат і радість наших перемог", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: