На Львівській залізниці триває місячник охорони праці

З 22 липня до 25 серпня у підрозділах Львівської магістралі оголосили умови особливого контролю за станом охорони праці. У відокремлених підрозділах посилено слідкуватимуть за виконанням правил виробничої та трудової дисципліни, а також проведуть додаткові інструктажі, щоб попередити травмування залізничників на робочих місцях, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської залізниці.

Аби уникнути нещасних випадків на виробництві, для працівників організують повторне навчання з правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів та безпеки для працівників залізничного транспорту на електрифікованих лініях. Також під час місячника планують обстежити огорожі, двері, вікна залізничних об’єктів, аби унеможливити проникнення туди сторонніх.

Особливо пильно під час місячника перевірятимуть дотримання правил особистої безпеки під час виконання робіт і застосування у роботі засобів індивідуального захисту.

Після проведення акції залізничники планують розробити зміни та вдосконалення до правил забезпечення безпечних умов праці на магістралі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: