Андрій Федечко - найкращий спортсмен Львівщини за підсумками спортивного липня 2015 року (фото)

Надзвичайно щедрим на спортивні нагороди для представників Львівщини виявився спортивний липень 2015 року: відразу кілька спортсменів області здобули гучні нагороди світового та європейського ґатунку, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

При цьому традиційне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками липня 2015 року майстра спорту України міжнародного класу з сучасного п’ятиборства Андрія Федечка.

Таке визнання Андрій Федечко здобув завдяки сенсаційній бронзовій медалі Чемпіонаті світу, який нещодавно успішно завершився для національної збірної команди України в німецькій столиці.

Нагадаємо, що вихованець львівської школи сучасного п’ятиборства Андрій Федечко на першому для себе чемпіонаті світу піднявся на третє сходинку світового п’єдесталу та виборов індивідуальну олімпійську ліцензію на Ріо-де-Жанейро - 2016!

При цьому варто зауважити, що на цій світовій першості перемогу здобув ще один представник збірної команди України Павло Тимощенко, якого за рішенням НОК України визнано найкращим спортсменом України в липні. Саме Павло Тимощенко став першим в історії незалежної України чемпіоном світу з сучасного п'ятиборства серед чоловіків!

Незабаром відбудеться вшанування найкращого спортсмена Львівщини та його тренерів, Заслужених тренерів України Володимира Софієнка та Олега Фіалковича.

Fedechko Федечко бронза Федечко бронза2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: