Про черги на кордонах можна буде дізнатися на АЗС

За ініціативи голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки працівники митниці та прикордонної служби напрацювали ряд заходів задля зменшення черг, які виникають під час перетину кордону.

За словами в. о. начальника Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука, інформацію про черги, яку щогодини оновлюватимуть, транслюватимуть на LCD-моніторах автозаправних станцій.

"На сьогодні уже досягнуто попередньої згоди з мережею автозаправних станцій "ОККО", - розповів Левко Прокіпчук. - Тобто на будь-якій заправці "ОККО", де є LCD-монітори, люди, котрі планують перетнути кордон, бачитимуть інформацію про стан черг на усіх пунктах пропуску Львівщини. Відповідно кожен громадянин матиме можливість обрати пункт пропуску, де менше машин. Тривають перемовини щодо оприлюднення інформації про черги ще із мережею "WOG" та "Сокар".

Нагадаємо, що після проведеної минулого тижня у Львівській ОДА нараді, митники та прикордонники вже застосовують ряд новацій, зокрема на пункті пропуску Шегині-Медика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: