Садовий хоче відремонтували Лисенка до вересня

У Львові ремонтують вул.Лисенка. 20 липня для проведення ремонтних робіт закрито рух транспорту на ділянці від вул.Заньковецької до вул.Короленкка. Наступний етап – від вул.Короленка до вул.Миклухо-Маклая.

 Роботи виконує ТзОВ «Львівбудмережі», замовник - департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР

Вартість робіт складає 7,5 млн грн.

«Вулиця Лисенка за моєї пам’яті ремонту не мала. Ми спілкуємося з мешканцями, вони також важко можуть пригадати, коли останній раз тут був ремонт. Тут є в складному стані колектор, він залягає на глибині 5,5 м, також міняємо водогін, заново будемо робити основу і, звичайно, нормально викладати бруківку, щоб не було цієї гармошки, яка була раніше. Повністю міняємо хідники, повністю міняємо освітлення. Плануємо до кінця вересня всі ці роботи завершити. Хоча ми по проекту мали би завершити це на середину жовтня, але, я думаю, що спробуємо зробити більшу інтенсивність, бо все-таки є така надія. Вартість виконання робіт – 7,5 млн. Люди працюють достатньо активно, впевнено, тому, дай Бог, щоб вкінці вересня люди, які тут мешкають, і ті, хто користується цією вулицею, мали комфорт і проїзду, і комфорт проходу по цій вулиці», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Під час реконструкції вулиці буде поведена заміна двох ділянок загальносплавної каналізації, водопровідних вводів, дощоприймальних колодязів з встановленням гідрозатворів. Буде влаштовано нове дорожнє покриття з мозаїчного каменю, тротуари замостять плиткою. Також відремонтують мережі зовнішнього освітлення.

Станом на сьогодні проведено демонтаж тротуарів, мозаїчного каменю, бордюрів та бетонної основи; влаштовано дорожнє корито; розпочато заміну каналізаційного колектора діаметром 800мм.

Вулиця Лисенка слугує об'їзним транзитом в обхід центральної частини, є частиною внутрішнього кільця, яка сполучає східну частину міста з північною.

Найближчим часом планується початок робіт на вулицях Мечникова та просп.Свободи (на ділянці від Гнатюка до Вороного), прокладання велодоріжок в Рясне-1 та на просп.В.Чорновола, проведення реконструкції вул.Сихівської та просп.Ч.Калини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: