На Снопківській у Львові облаштували велодоріжки і пішохідний простір (фото, відео)

На вулиці Волоській облаштували тротуари і велодоріжку і захистили їх від автомобілів, які раніше хаотично паркувалися на цьому місці. Велодоріжка на Волоській – це є продовження великої веломагістралі, яка веде з Сихова до центру міста. Разом із завершенням реконструкції вулиці Стуса і проспекту Червоної Калини сихівчани отримають не тільки новий трамвай, а й можливість за 7-10 хвилин доїхати до центру альтернативним «зеленим» транспортом.

«Разом із будівництвом трамваю на Сихів та реконструкцією вулиці Стуса, у нас з’явилися можливості ремонту на прилеглих вулицях - Снопківській та Волоській. Вулиця Снопківська буде виходити на сторону протилежного руху по Стуса, тому стало доцільно зробити її односторонньою. Оскільки паралельно буде інтенсивний рух по вул. Свєнціцького та вул. Івана Франка, то вона буде вулицею заспокоєного руху, щоб люди могли спокійно собі гуляти. Проте вона стала завузькою для двох смуг транспорту, але ми змогли зробити велосипедну контрсмугу.

На вулиці Волоській була досить широка, але невпорядкована пішохідна смуга. Зараз тут зробили тротуари та двосторонню велодоріжку, встановили ступці для запобігання нелегального паркування.Ця вулиця теж буде із заспокоєним рухом, - розповів радник міського голови Олег Шмід.

«Роботи тривали приблизно 20 календарних днів, вклалися у заплановані терміни. На вул. Волоській облаштували тротуари і велодоріжку, переасфальтували саму дорогу. Якщо наступного року буде фінансування, то завершимо тротуари і на Снопківській, - повідомила голова Галицької РА Ірина Іванчина

Замовник ремонту – Галицька РА, вартість робіт – по 960 тис.грн на вул.Волоську та на вул.Снопківську.

DSC_3656 DSC_3664

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: