Мешканців гірських районів Львівщини обслуговуватиме сучасний реанімобіль Корпорації "Електрон"

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав від вітчизняного виробника ПАТ "Концерн–Електрон" повнопривідний санітарний автомобіль підвищеної прохідності, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Попередньо ПАТ "Концерн–Електрон" спільно зі Львівською облдержадміністрацією, департаментом охорони здоров’я ОДА та представниками Львівського центру медицини катастроф узгоджували специфікацію санітарного автомобіля, перелік необхідного обладнання та апробовували пілотний взірець. Випробування тривали шість місяців.

Отриманий санітарний транспорт використовуватиметься для надання невідкладної медичної допомоги у важкодоступних гірських районах та сільській місцевості. Автомобіль повністю обладнаний належною апаратурою та усім необхідним для надання медичної допомоги на місці виклику, а також забезпечений медикаментами.

"Актуальність даного автомобіля для української медицини є високою, адже він обладнаний повним приводом та дизельним двигуном, що вкрай необхідно для машин невідкладної медичної допомоги, особливо, у важкодоступних гірських районах. Така машина, безумовно, необхідна не тільки на Львівщині, але й у масштабах цілої України", - розповів головний лікар області Богдан Чечотка.

Зазначимо, що вартість цієї швидкої становить 950 тисяч гривень. Її випуск організовано на базі Львівського заводу "Електронмаш" ПАТ "Концерн-Електрон".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: