Розкриття вибухів біля міліції у Львові добігає кінця, - Андрейчук (відео)

Про це сьогодні, 6 серпня, під час брифінгу сказав начальник УСБУ у Львівській області Віктор Андрейчук. Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами Віктора Андрейчука, у розслідуванні вибухів біля відділків міліції у Львові, внаслідок яких постраждали дільничні міліціонери, є напрацювання. Слідство наближається до розкриття цих злочинів.

«Є певні хороші напрацювання. Слідство підійшло досить близько до фінішу. Водночас є зв’язок між двома терактами 14 липня та вибухом автомобіля біля Франківського РВ міліції, який стався раніше – простежується однаковий почерк злочинців. У всіх трьох випадках міліціонерам було підкладено гранату зі знятим запобіжником", – розповів Віктор Андрейчук.

За фактом вибухів біля дільничних пунктів міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 ККУ (теракт).

Нагадаємо, що 25 червня біля Франківського РВ міліції вибухнув службовий автомобіль. Один працівник міліції отримав осколкові поранення спини. Було відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу, і 14 липня пролунали два вибухи на дільничних пунктах міліції у Львові за адресами: вул. Юрія Липи, 45 та вул. Плугова, 8.

Під час цих подій отримали поранення два дільничних інспектори, зокрема – 31-річна жінка. У лікарні їй було видалено травмовану нирку і проведено ампутацію лівої ноги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: