У Львові триває міжнародний волонтерський табір з популяризації захисту об’єктів світової спадщини

Завтра, 6 серпня, о 12:00 год. у приміщенні Львівської міської ради відбудеться прес-конференція щодо міжнародного молодіжного волонтерського проекту «Стародавній Львів – перехрестя культур». Проект є складовою кампанії «Волонтери всесвітньої спадщини» Центру всесвітньої спадщини ЮНЕСКО та Координаційного комітету міжнародного волонтерського руху при ЮНЕСКО, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської міської ради.

Міжнародний молодіжний волонтерський проект, що проходить у Львові з 2 до 16 серпня, ініціювала Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва «Альтернатива-В». Проект реалізується за участі Львівської обласної німецької молодіжної організації «Німецька молодь в Україні» та Центру німецької культури «Відерштраль», за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через Благодійний фонд «Общество развития».

У 2015 році кампанія проходить під гаслом: «Патрімоніто займає активну позицію в глобальному середовищі, що змінюється».

Проект реалізовується через проведення міжнародного волонтерського табору у м. Львові з 2 по 16 серпня 2015 року за участю одинадцяти волонтерів з Австрії, Італії, Мексики, Нідерландів, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Словаччини, Туреччини, Фінляндії та п’ятнадцяти українських волонтерів. Основна мета проекту – проведення освітньої кампанії з популяризації ідеї захисту об’єктів світової спадщини та залучення місцевих жителів до охорони та збереження історичного центру Львова, що входить до списку таких об’єктів. Також протягом двох тижнів учасники табору пропагуватимуть ідею волонтерства вцілому.

У прес-конференції візьмуть участь представники Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнської асоціації молодіжного співробітництва «Альтернатива-В», Всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні» та міжнародні волонтери.

Контактна особа: Дарина Рудчук, +38 093 503 69 39.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: