У Львові відбудеться Міжнародний фестиваль креативності «Каннські Леви»

19-22 серпня у Львові – Міжнародний фестиваль креативності «Каннські Леви» - найпрестижніший фестиваль реклами у світі. Холдинг емоцій Fest Lokal, фестиваль сучасного мистецтва Urban Exploration Lviv та офіційне представництво Каннських Левів в Україні ReklaMaster запрошують насолодитись найкращими прикладами творчості та креативу, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

У програмі – серія унікальних показів найкращих зразків реклами з усього світу за останні роки. Концепція атракцій побудована за усіма канонами кінематографічної драматургії: зі своїм прологом, кульмінацією й фіналом. Організатори обіцяють, що кожен показ буде неповторним і подарує глядачам багату палітру емоцій, проте відчути повноту вражень можливо буде лише відвідавши усі.

Стартуватимуть дні креативності з показу під відкритим небом на подвір`ї ресторану «Пструг, хліб та вино». Перегляд буде безкоштовним і слугуватиме введенням в атмосферу Каннських левів. Продовжити перегляди можна буде у четвер та п`ятницю в пивному театрі «Правда» та вишуканому «Італійському дворику». Найбільш насиченою обіцяє бути субота – окрім показу останньої частини добірки роликів фіналістів та переможців «Оскару» в світі реклами, на гостей очікує лекція від представника Каннських Левів в Україні та керівника порталу про бізнес, інновації та рекламу Reklamaster.com Костянтина Кузнєцова (м. Київ). Лекція стосуватиметься теми «Еволюція соціального середовища. Шлях від інновацій в рекламі до технологій в суспільстві» і відбудеться у неформальній атмосфері ресторації «Правда».

Фіналом «Каннських Левів» у Львові стане перегляд найкращих роликів та можливість поспілкуватись з організаторами, дізнатись про можливості участі у Левах та супутніх акціях.

Відвідати покази буде цікаво як професіоналам рекламного бізнесу, маркетологам, піарщикам, дизайнерам, так і усім, хто просто цікавиться креативом та сучасним мистецтвом.

Придбати квитки можна за адресою: Площа Ринок, 10, інфо-центр Just Lviv It.

Цікава інформація про фестиваль, програма за посиланням: https://www.facebook.com/events/1645451312335488/

Інформація про локації проведення показів: http://www.fest.lviv.ua/uk/restaurants/

Для отримання акредитації на прес-конференцію з представниками Каннських левів в Україні та керівництвом Локаль/Фест звертатись до Анаід Агаджанової [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: