Велійка виступив проти Синютки (відео)

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка підтримує створення диспетчерського пункту обласних маршрутів, але виступає проти відкриття такого пункту на автовокзалі на вулиці Стрийській.

Про це Велійка розповів на брифінгу, інформує кореспондент Дивись Інфо.

Велійка каже, що Асоціація перевізників Львівщини запропонувала Львівської ОДА чотири приміщення на вибір для створення обласної диспетчерської, проте із подивом дізналась, що відкритим пункт буде саме на автовокзалі.

Вже після офіційного відкриття пункту, за словами Велійки, буде оприлюднена реакція перевізників, проте голова Асоціації не виключає, що частина перевізників можуть створити альтернативну диспетчерську.

Як йдеться у заяві, поширеній Асоціацією перевізників Львівщини, добрий початок може мати кепське продовження.

"GPS-навігатори обласна влада, зокрема очільники Львівської обласної державної адміністрації, хочуть встановити у всіх автобусах регіону. Асоціація перевізників Львівщини вітає таке рішення - підприємства за те, аби навести лад із перевезеннями. (Щоправда, перевізники рекомендують також звернути увагу на стан економіки АТП - чи справді вони можуть "потягнути" недешеві пристрої відстеження руху).

Водночас, як стало відомо Асоціації перевізників Львівщини, обласна диспетчерська має бути на Стрийському вокзалі (автобусна станція №1), в приміщенні, яке належить... одному із перевізників! Рішення щонайменше дивне: адже це підприємство матиме доступ до баз даних, які мали би бути конфіденційними - і ще й зможе впливати на роботу диспетчерської. Асоціація перевізників Львівщини вбачає у цьому порушенні принципів рівності конкуренції, законів ринку.

Ще один штрих: на офіційному сайті Львівської обласної адміністрації 17 липня 2015 року розмістили таку інформацію про перевізника, що стане «господарем» диспетчерської: «…Лідером серед порушників стало автотранспортне підприємство…, котре позбулось аж трьох маршрутів». Як говорить казка, «і щуку вкинули у річку…»

Тим більше, що Асоціація перевізників Львівщини уже знайшла приміщення, яке готові віддати за символічну плату під диспетчерську - тож не можна сказати, що є труднощі із пошуком місця розташування центру відстеження автобусів. Втім, подейкують знаючі люди, уже наприкінці тижня диспетчерську таки відкриватимуть - на Стрийському автовокзалі, у приміщенні одного із перевізників...

Асоціація перевізників Львівщини радить владі Львівщини відкинути корупційні підозри і розмістити обласну диспетчерську в місці, яке було би прийнятним для усіх перевізників, не надавало б переваг жодному гравцеві на ринку", - йдеться у заяві

Детальніше дивіться у відео Дивись Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: