Заступник Квіташвілі позитивно оцінив роботу «Єдиного вікна» для учасників АТО (відео)

Вчора, 5 серпня, під час робочого візиту на Львівщину заступник міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський відвідав Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, що у м. Винники. Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

Під час свого робочого візиту урядовець позитивно оцінив роботу «Єдиного вікна» допомоги учасникам АТО, яке функціонує в цьому госпіталі.

«Мене приємно вразило сьогодні тут у госпіталі існування «єдиного вікна». Це є приклад хорошої співпраці медиків і фахівців управління соціального захисту. Міністерство охорони здоров’я велику увагу приділяє питанням медичного забезпечення і реабілітації хворих, які постраждали у зоні АТО. З великою приємністю хочу підкреслити, що за ініціативи голови ОДА пана Синютки постійно контролюються потреби хворих учасників АТО і хворі, які потребують протезування», – сказав заступник міністра охорони здоров’я Віктор Шафранський.

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богдан Чечотка повідомив, що кожного дня сюди звертаються від двох до 10-15 осіб. На осінь очікується більше звернень, оскільки будуть нові демобілізовані.

Додамо, що за словами медиків, загалом медичної допомоги потребує 30% демобілізованих, оскільки в них виникають ті чи інші проблеми зі здоров’ям або ж загострюються хронічні захворювання. На Львівщині зараз таких близько 600-700 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: