Священики на Львівщині популяризуватимуть мобілізацію

За виконанням показників шостої хвилі мобілізації Львівщина виглядає не найкраще на фоні інших областей України. Область виконує план приблизно наполовину.

Про це 7 серпня у коментарі журналістам повідомив голова ЛОДА Олег Синютка.

«Львівщина виконує план мобілізації приблизно наполовину. Ситуація не найкраща. І це дуже прикро», – повідомив голова ЛОДА.

«Я переконаний, що сьогодні можливість оформити контрактну службу у ЗСУ – це вихід з ситуації для тих, проти кого відкрите кримінальне провадження за уникнення від мобілізації та для тих, хто не має роботи і можливості отримувати стабільну заробітну плату. Окрім того, кожна людина повинна переосмислити, що сьогодні на Сході є тисячі жителів Львівщини. Вони з честю та гідністю виконали свій обов’язок. Вони не можуть залишити позиції, а в них вдома родини, діти, і їх потрібно замінити», – зазначив О.Синютка.

Голова ЛОДА повідомив про заходи, які вживаються щодо поліпшення ситуації з мобілізацією до війська.

«Військовий прокурор Західного регіону України поставив різко питання до голів сільських рад. У деяких селах жодна людина не мобілізована на службу у ЗСУ. Окрім того, ми звернемося до священнослужителів. Адже, захист Батьківщини – це є священний обов’язок кожного громадянина України і кожного християнина», – додав О.Синютка.

ЗІК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: