В театрі ім Лесі України призначили нового тимчасового директора

Про це сьогодні, 7 червня, під час прес-конференції сказав заступник начальника управління культури ЛМР Михайло Мороз, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Михайла Мороза, під час засідання 3 серпня, незважаючи на відсутність кворуму, в. о. директора театру Геннадій Расказов підписав контракт з Олексієм Коломійцевим на посаду художнього керівника, який брав участь в конкурсі. Після цього управління культури створило комісію для проведення службової перевірки та відсторонила Расказова від виконання обов’язків.

«Ми своїм наказом від 6 серпня утворили комісію для проведення службового розслідування, до складу якої входять представники управління культури, юридичного управління і відділу кадрів. Також ми відсторонили Рассказова від виконання обов’язків театру і заступника директора», – повідомив Михайло Мороз.

До кінця серпня тимчасовим директором театру ім. Лесі Українки буде Микола Павлів – колишній очільник відділу орендних відносин управління комунальної власності.

«В першу чергу на посаду директора ми шукали людину, яка має великий адміністративний досвід, яка є менеджером та розуміється на документообігу. І буде в стані привести до ладу все, що відбувається  театрі: від документообігу до кадрової роботи», - сказала голова управління культури ЛМР Ірина Магдиш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: