На вихідних у Львові – Свято сімейного відпочинку

Львівська міська рада запрошує на грандіозне Свято сімейного відпочинку «Дитячий світ», яке триватиме з 15 по 16 серпня у Парку культури ім. Б. Хмельницького.

Свято Сімейного Відпочинку – це великий навчально-розважальний центр, де кожен охочий зможе відвідати рукодільні майстер-класи, ігрову зону, арт-зону, помайструвати з Lego, спробувати свої сили у різьбі по склу та дереву, відвідати літературну студію чи просто весело провести час з аніматорами.

Окрім розваг та навчальних занять, на відвідувачів чекатимуть кулінарні майстер-класи, дитячий кінотеатр та концертна програма на головній сцені, а також можливість відвідати заняття з йоги, аеробіки та медитації.

На Святі діятиме Школа майбутніх і молодих мам, де кожна мама зможе отримати консультації та відповіді на питання.

«Ми втілимо в життя бажання про відпочинок на природі, який орієнтований на усю сім'ю, а не поділяється на дитячий чи дорослий, де кожен зможе знайти для себе щось цікаве та гарно відпочити», - зазначають організатори.

В рамках Свята працюватиме найбільший у Львові ярмарок товарів ручної роботи та food-зона зі смачною їжею і напоями, а також благодійний ярмарок від ГО «Велика Країна» зі збору коштів для учасників АТО.

Відвідувачів пригощає «Квас Тарас». Генеральний медіапартнер свята – Радіо «Люкс».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: