Через місяць у Львові стартує «Інтелектуальний марафон»

10 вересня у Львові розпочинається «Інтелектуальний марафон» – масштабний проект для підприємців, який складається з 42 послідовних заходів з обміну досвідом, навчання та налагодження контактів. Заходи проекту проходитимуть за адресою вул. Зелена, 109 та триватимуть до 28 жовтня 2015 року, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Серед тем навчальних заходів – просування бізнесу, управління персоналом, проектний менеджмент, маркетинг, продажі, мотивація, бізнес-комунікація тощо.

«Ми намагалися максимально ретельно продумати кожен захід. Зважали не тільки на актуальність тем, а й на досвідченість самого спікера. Кожен, хто читає захід в межах «Інтелектуального марафону» – практик, який застосовує власні знання у реальному бізнесі», – розповіла організатор Марафону, керівник Львівської філії Клубу Ділових Людей Оксана Кулеба.

Для більш інтенсивного навчання організатори пропонують короткі курси для менеджерів. Кожен складається із чотирьох занять та завершується врученням сертифікату. «Інтелектуальний марафон» передбачає два курси: про методи досягнення успіху у продажах (спікер – Олег Солодяк) та правила і можливості ділового етикету (спікер – Юлія Хома).

Щодо форматів, то у планах Марафону вже традиційні для Клубу «Рецепти успіху», Networking Event та зовсім нові – «Monday Coffe», «Community Café», «Кава з експертом» та Європейський досвід. Організатори поки залишають в інтризі імена запрошених «зіркових» гостей, але обіцяють, що їхні досвід, компетенції та поради приємно здивують кожного з учасників.

Родзинка проекту – масштабний networking event з нагоди 6-ї річниці діяльності Клубу. Захід відбуватиметься 17 жовтня 2015 року у готелі «Дністер».

Деталі проекту за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1250.html.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: