На Львівщині судитимуть сільського голову

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно сільського голови одного із сіл у Турківському районі, через дії якого з державного бюджету було незаконно розтрачено 120 тис грн., повідомила Дивись Інфо прес-служба прокуратури Львівської області

Встановлено, що посадовець підписав та завірив печаткою сільської ради завідомо неправдиву довідку про перебування громадянки на обліку у зв’язку з необхідністю поліпшення житлових умов.

На підставі цього підробленого документу остання взяла участь у програмі "Доступне житло" та отримала державну підтримку при купівлі помешкання у сумі майже 120 тис грн.

Сільського голову обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Своєю чергою, Галицьким районним судом м. Львова згадану громадянку визнано винною у вчиненні шахрайства, підбурюванні у складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивого документа, використанні завідомо підробленого документа. Також, за позовом прокуратури, судом постановлено стягнути із останньої згадану суму коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: