На Львівщині відбувся вишкільний табір (фото)

Упродовж 7 - 9 серпня 2015 року поблизу села Дуброва Миколаївського району Львівщини, відбувся вишкільний табір «Сильні духом». Організатором табору виступило управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації спільно з ЛО МГО «Спілка студентів та молодих науковців» та ЛО МГО «Юнацтво».

Метою табору були спортивний та інтелектуальний вишколи молоді, адже у запеклій боротьбі із супротивником зброєю стає й розум, і сила духу, й витривалість. Близько 50 активних молодих людей з районів та міст Львівської області облаштували наметове містечко у мальовничій місцевості. Відкриття табору розпочалося з виконання державного гімну України.

табір1

Програму наповнювали спортивні ігри , інтелектуальні змагання, заняття зі скелелазіння, а інтегральні завдання допомогли згуртуватися учасникам та познайомитися. Таборовики взяли участь у турнірах з волейболу та футболу, різноманітні спортивні ігри навчили учасників виробляти стратегії гри. Поміж тим у таборі відбувалися бесіди та дискусії на тематику патріотизму, інформаційної війни, участі молоді у громадах, роботи у команді, які модерували організатори та гість заходу – головний редактор газети «Самооборона» Андрій Кришталь. Отримані теоретичні знання про роботу у команді учасники закріплювали під час спеціальних ігор, що мали на меті допомогти ефективній комунікації учасників, а також у побуті табору. Серед команд відбувся турнір із «Що? Де? Коли?», де молодь проявила нестандартне, креативне мислення. Пізнавальним було заняття зі скелелазіння, де тренер Тарас Платко показав способи зав`язування різноманітних вузлів, натягування переправ. А сюрпризом для учасників стала можливість подолати горизонтальну переправу і з цим завданням вони справилися з особливим ентузіазмом.

табір2

У підсумку організатори та гості визначили кращі команди. А учасники табору отримали пам`ятні подарунки – сучасні українські книги, які надав Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

табір3

Кожен таборовий день закінчувався співами, де учасники мали змогу вивчити маловідомі пісні. Таким чином молодь вникала в історію та традиції українського народу.

табір4

«Ватра, співи під гітару, альпінізм – все це дало мені безліч позитивних вражень, тому раджу всім взяти участь в ньому і на наступний рік» – розповів учасник табору Мар`ян Степанюк.

табір5

Ірина Капраль, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: