Закон про місцеві вибори – приклад того, що влада боїться нових сил, - нардеп

Головною рушійною силою політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» сьогодні є громадські активісти, волонтери, «майданівці», журналісти, учасники АТО, соціально відповідальні підприємці ­– люди,  які вже довели свої ефективність навіть не маючи владних повноважень.

«Народний контроль» виник як журналістсько-громадський рух. Тепер, відреагувавши на вимоги часу і суспільний запит на нову політичну якість, перевів свою діяльність у політичну площину. Тим паче, що до «Народного контролю» постійно долучаються молоді, енергійні та ініціативні люди, які готові брати на себе відповідальність за зміни в країні.

Зараз «Народний контроль» – це вже потужна і відкрита платформа, яка об’єднала здорові та активні сили по всій Україні спільною ідеєю: «Разом зробимо більше!», адже лише спільними зусиллями можна досягнути позитивних перетворень у країні, впровадити в українську політику принципи Майдану.

Утім для успішної реалізації багатьох ініціатив, реформ, все ж потрібно бути безпосереднім учасником самоврядування. Відтак політична партія ще на початку липня прийняла рішення про участь у майбутніх місцевих виборах. Серед пріоритетних завдань «ГР «Народний контроль»: боротьба із корупцією, покращення умов для розвитку середнього і малого бізнесу, надання громадам реальної ваги та змоги контролювати можновладців.

Про те, що нинішня влада не відповідає вимогам суспільства після Майдану говорить і народний депутат, секретар Антикорупційного комітет, а тепер лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

«Одне із головних досягнень Майдану – це потреба суспільства у новій політичній якості, – наголошує Дмитро Добродомов. – Та аналізуючи роботу нового складу парламенту я, як народний депутат, можу сказати: ВРУ не відповідає на цей запит. Парламент відступив і від цінностей Майдану, і від цінностей, задекларованих у коаліційній угоді. Маємо повільність реформ, непублічність рішень, небажання змінюватися».

За словами Добродомова, прийнятий Закон про місцеві вибори – це також свідчення того, що влада боїться нові постмайданівські сили, намагається мінімізувати їхню можливість потрапити до керівних органів, але…

«Ми відчуваємо, що готові боротися і працювати. «Громадський рух «Народний контроль» об’єднує найбільш активні і справді дієві сили. Я впевнений, ми готові довести ефективність своїх дій вже у владі. Разом зробимо більше!», – заявив Дмитро Добродомов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: