Кабмін передбачив понад 140 млн грн на реалізацію регіональних проектів Львівщини

Кабінет Міністрів України передбачив Львівській області 141,4 млн. грн. на реалізацію проектів регіонального розвитку. Відповідне розпорядження Кабміну оприлюднено у понеділок, 17 серпня.

"Ці кошти підуть на фінансування 50 проектів регіонального розвитку, - розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський. - Зокрема їх можна скерувати на будівництво чи реконструкцію 10 об’єктів в галузі охорони здоров’я, 17 об’єктів освіти, 10 об’єктів житлово-комунального господарства, 2 об’єкти соціального захисту, 10 об’єктів в галузі культури та 1 об’єкт фізичної культури".

Нагадаємо, що за результатами конкурсного відбору, 14 липня облдержадміністрація скерувала у Мінрегіон України перелік із 50 проектів регіонального розвитку, що можуть фінансуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Перелік сформованого за результатами роботи регіональної комісії та Міжвідомчої комісії з оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: