Майборода з робочою поїздкою відвідав Жовківщину (фото)

14 серпня ц.р. начальник управління молоді та спорту Юрій Майборода відвідав Жовківський район, де мав змогу провести особистий прийом громадян, зустрітися з керівництвом району, проконтролювати хід підготовки до чемпіонату Європи з ракетомодельного спорту (с. Великий Дорошів, 21-28 серпня 2015 року), ознайомитися з ремонтом спортивного залу місцевої ДЮСШ тощо.

Під час візиту Ю. Майборода обговорив актуальні питання розвитку фізкультурно-спортивного руху та молодіжної політики в закладах Жовківського району з першим заступником голови райдержадміністрації Богданом Стахівим, керівником апарату райдержадміністрації Людмилою Бобель, завідувачем сектору молоді та спорту райдержадміністрації Ольгою Калиновською, представниками депутатського корпусу району та ін.

Окремим питанням була інспекція ходу підготовки до чемпіонату Європи з ракетомодельного спорту за участю спортивного директора федерації ракетомодельного спорту України Дмитра Кондратьєва.

Важливим також було ознайомлення з проектами реконструкції спортивного залу Жовківської дитячо-юнацької спортивної школи, про які розповів директор школи Богдан Багрій.

 

Наступна така поїздка запланована у Сокальський район.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: