Садовий оглянув виробничі потужності ПАТ «Концерн Хлібпром»

Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав ПАТ «Концерн Хлібпром», що на вул.Хлібній, 2. В структурі компанії - 8 переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях. Підприємство щодня виготовляє до 300 тонн продукції. На підприємстві працює понад 3тис. працівників, повідомила прес-служба ЛМР.

«Тут є ряд проблем, які треба вирішувати зі сторони міста. На цій вулиці є низка підприємств і ми домовилися, що ми включаємо цю дорогу в план-ремонт на наступний рік. І, звичайно, треба вже в рамках роботи в державі працювати, щоб ця галузь виходила з тіні. Бо якщо «Хлібпром» працює легально, сплачує податки, то 50% виробників хлібо-булочних виробів працюють в тіні. І ніхто до кінця не може зрозуміти, яка в них є якість продукції. Тому якщо ми хочемо будувати незалежну державу, то має бути відкритість, має бути публічність. І їм важко сьогодні конкурувати на ринку, коли половина продукції без податків, без нічого. Наша задача – помогти. Але, в першу чергу, це речі інфраструктурні: щоб люди, які тут працюють, могли нормально доїхати, від'їхати. Ми запровадили у Львові нічні маршрути, ми б хотіли, щоб ці маршрути максимально були корисні тим людям, які працюють в нічну зміну», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

ПАТ «Концерн Хлібпром» — один з найбільших виробників хліба в Україні та лідер на ринку хліба Західної України, заснований у 2003 році з головним офісом у Львові.

Компанія створена на базі крупних підприємств — «Львівського хлібозаводу № 5» та «Вінницяхліб». З того часу концерн зростав шляхом консолідації хлібних активів для отримання ефекту масштабу в п'яти областях України, зайнявши 5,8% хлібного ринку, і увійшовши до п'ятірки найбільших хлібопекарських компаній України за обсягом чистого доходу.

На сьогодні в структурі компанії функціонує вісім переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях. Вони забезпечують зберігання й переробку зерна, виробництво хлібної, хлібобулочної, кондитерської продукції та тістових напівфабрикатів. Підприємство щодня виготовляє до 300 тонн продукції.

«Концерн Хлібпром» – один з найбільших експортерів хлібобулочних напівфабрикатів в Україні. Вже кілька років хліб цього виробника замовляють з США, звідки він доставляється і до Канади. Асортимент – житні сорти хлібів і батон «Сихівський». Також компанія експортує сухарну продукцію та сухий квас в країни ЄС. Дані продукти харчування реалізовуються через мережу супермаркетів в Німеччині, Іспанії, Італії та Франції.

2015 року «Хлібпром» розширив географію постачання за кордон. Здійснено перші поставки кондитерської продукції TM Bandinelli в Польщу. Плануються поставки в країни Балтії.

Це перша компанія хлібної галузі, яка отримала кредит від підрозділу Світового банку в Україні — Міжнародної фінансової корпорації. Також Хлібпром бере участь в програмі UKEEP і є потенційним споживачем міжнародних фінансових ресурсів на впровадження енергозберігаючих технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: