У серпні Львівська залізниця отримала 5 тисяч комплектів постільної білизни

До Львівської магістралі надходять масові скарги на неякісну постільну білизну у вагонах пасажирських поїздів. Відсутність затвердженого фінансового плану та, як наслідок, несистемність централізованого постачання постелі, призвела до того, що заміни потребують 90% комплектів білизни, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської залізниці.

На початку серпня магістраль отримала 5 тисяч комплектів постелі, їх розподілили між пасажирськими вагонними депо Львів, Ковель та Чернівці. Ще 10 тисяч комплектів Львівська залізниця отримає найближчим часом. Однак для якісного обслуговування всіх пасажирських потягів цього недостатньо.

За інформацією пасажирської служби Львівської залізниці, щодоби магістраль відправляє в рейс 21 пасажирський поїзд з місцями для лежання. Для їх обслуговування експлуатують близько ста тисяч комплектів постільної білизни. Офіційний терміном служби постелі – 1,5 роки. Сьогодні необхідно замінити близько 90% комплектів.

Додамо, у 2011 році Львівська залізниця отримала 85,5 тисяч комплектів, у 2012 році – 82 тисячі, у 2013 році – 40,5 тисяч, 2014 – 14,5 тисяч, станом на 13 серпня 2015 року – 8 тисяч комплектів білизни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: