Двоє представників Львівщини отримали премії КМУ (фото)

18 серпня ц.р. в залі чемпіонів НСК «Олімпійський» відбулися урочистості з нагоди вручення Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 липня 2015 р. № 737 «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» такі премії присуджено двом представника Львівської області за особливі досягнення у 2013-2014 роках. Загалом премії отримали 60 молодих українців в шести номінаціях: «За виробничі досягнення» (4 лауреати), «За наукові досягнення» (17), «За творчі досягнення» (5), «За спортивні досягнення» (16), «За особисту мужність» (13), «За внесок у розвиток молодіжного руху» (5 лауреатів).

Зокрема, в номінації «За спортивні досягнення» таку Премію отримав спортсмен-інструктор штатної збірної команди України із стрільби кульової, Заслужений майстер спорту України з кульової стрільби львів’янин Павло Коростильов; а в номінації «За особисту мужність» - випускник Радехівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Роман Качан.

Лауреати отримали грошовий еквівалент Премії у розмірі майже 3,5 тис.грн., диплом і нагрудний знак з рук Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова. усі лауреати Качан Роман

Бажаємо подальших життєвих досягнень обидвом номінантам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: