Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності

Знайти квартиру у Львові на День Незалежності дуже складно. По-перше, усі демократичні варіанти уже заброньовані. По-друге, деякі власники "притримують" квартири, щоб ближче до 24 серпня максимально підвищити вартість.

Більше того, на вихідні у Львові демократичних цін не буває, адже орендодавці підвищують вартість житла на 50% у звичайні вихідні і на 100% у святкові.

 Domik.ua переглянув актуальні пропозиції подобової оренди квартир у Львові та знайшов декілька квартир в Галицькому районі, які ще можна винайняти на період з 22 по 25 серпня.

Найдешевша квартира пропонується в оренду на вулиці Івана Франка. Вартість житла на святкові вихідні буде приблизно 500 грн на добу. Проте орендодавець намагається знайти орендарів мінімум на тиждень - у такому випадку оренда квадратних метрів буде коштувати 300 грн на добу.

У квартирі передбачено 4 спальні місця: двоспальне ліжко та диван. Житло обладнане телевізором, холодильником, є мікрохвильова піч, електроплита. У розпорядженні орендарів фен, праска, прасувальна дошка, посуд, постільна білизна та WI-FI. Гаряча та холодна вода є цілодобово. Поряд з будинком розташовані бари, кафе та магазини.

Квартира, що розташована на вулиці Саксаганського, пропонується в оренду за 700 грн за добу. У квартирі облаштовано 4 спальні місця: диван та ліжко, є всі необхідні меблі та побутова техніка.

Будинок розташований поблизу площі Ринок, недалеко безліч кафе, ресторанів та магазинів. Щоб забронювати квартиру, потрібно оплатити вартість однієї доби.

За 800 грн на добу пропонується в оренду квартира на вулиці Газовій. У квартирі передбачено 3 спальні місця. Квартира розташована недалеко від Оперного театру, вартість передплати — 400 грн.

Житло обладнане необхідними меблями та побутовою технікою.

Зазначимо, що власники житла облаштовують квартири більш-менш сучасними меблями та технікою, також дбають про комфорт орендарів. Проте деякі орендодавці наразі відмовляють у бронюванні квартир на День Незалежності, щоб, можливо, ближче до святкових вихідних максимально підвищити ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: