У Миколаєві організували показ патріотичних фільмів

У центральному парку міста Миколаїв щовихідних, уже друге літо поспіль, транслюють фільми на патріотичну тематику.

Кінопоказ відбувається у рамках проєкту "КіноПарк".

Голова Миколаївської організації ВО "Свобода" Ігор Надольський наголосив, що уже друге літо поспіль у районі свободівці організовують виїзні кінопокази. "Щоб не тільки молодь, але й старші люди змогли долучитися до перегляду фільмів, плануємо до кінця серпня встановити у миколаївському центральному парку лавочки", – зауважив свободівець.

Один із координаторів кінопоказу Михайло Галущак розповів, що минулої неділі, до 150-річчя від Дня народження митрополита Андрея Шептицького, миколаївці мали можливість переглянути кінострічку "Владика Андрей". Також свободівець анонсував, що 21–23 серпня у центральному миколаївському парку відбудеться показ фільмів на патріотичну тематику.

Михайло Галущак зауважив, що показ фільмів – це лише невелика складова проєкту "КіноПарк". "Фільми під відкритим небом об'єднують. Ми ставимо собі за мету передусім сформувати середовище національно свідомих та сильних духом громадян. Тільки молоді патріоти зможуть розбудувати могутню Українську державу", – зазначив свободівець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: