У Львові запрацювала нова поліція (фото, відео)

Сьогодні прем’єр-міністр України та міністр внутрішніх справ України презентували у Львові нову поліцію, яка заступає на патрулювання та охорону правопорядку в місті.

«Львів не перше місто де відкрили нову українську поліцію. Після Києва до Львова прийшло нове обличчя української поліції, нове відношення держави до громадян. Це не просто нова форма - це нова політика стосунків між правоохоронною системою і кожним українцем.

Зараз на вулицях Києва ніхто не порушує правил дорожнього руху і навіть перестали давати хабарі – не беруть. Так, кожного дня, крок за кроком, Україна змінюється. І хочу привітати Львів з тим, що такі зміни прийшли і до вас, до Лвова – це ваша поліція, це ваші захисники, це ті люди, які допоможуть, це ті люди, які захистять, це ті люди, які переживають за долю міста, за безпеку кожного львів’янина і за образ Львова як європейського та безпечного міста», - зазначив Арсеній Яценюк, Прем'єр-міністр України.

«Слава Україні! Сьогодні ми піднімаємо наш національний прапор, також сьогодні ми на Личаківському кладовищі будемо піднімати прапор над могилами наших героїв - сорока львів’ян, які віддали своє життя, тому що вони прагнули, щоб Україна була чесною та щоб в Україні була справедливість.

Ви переймаєте сьогодні від них їхні прагнення справедливості, честі і поваги до людини. Я покладаю велику надію на те, щоб вам, молодим людям, вдасться зробити те, що не вдалося зробити багатьом політикам.

Львів завжди був і є безпечним містом. Але потрібно, щоб ми мали ще нижчий рівень злочинності.

Хочу вам побажати, щоб ви не боялися і завжди йшли в перед. Якщо людина робить чесні справи, не боїться, не згинається, їй весь світ помагає, Бог помагає.

Ви будете мати помічника в моїй особі і в особі всіх жителів нашого міста, які заслуговують жити з честю в нашій державі», - Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також міський голова Львова подарував Буквар - автентичну копія Букваря Івана Федорова.

«Цей буквар змінив хід історії і я переконаний, що в сьогоднішній день, в початок нашої праці, він дасть новий етап у розвитку нашого міста»,- зазначив Андрій Садовий

«Новий керівник міліції буде мати мою особисту максимальну підтримку, і я переконаний, усіх громадян. Ви пам’ятаєте ці прикрі випадки, коли ми бачили порушення і зневагу, дуже часто це йшло від урядників- людей, які повинні показувати якісний приклад. Тому буде багато екстремальних ситуацій, але я переконаний, що тільки такою дорогою ми можемо підняти рівень поваги до поліції, адже коли є біда людина хоче мати захист і це дуже символічно, що сьогодні у Львові стартує нова поліція»,- додав мер Львова

Нагадаємо, керівником патрульної поліції Львова призначено 26-річного молодшого сержанта (капрала) Юрія Зозулю, який, за словами Міністра внутрішніх справ, до цього часу був заступником командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції м. Києва та є одним з кращих київських поліцейських.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: