Європейські та українські посли до Дня Незалежності заспівали гімн України (відео)

Українські посли, іноземні дипломати та інші відомі особи до Дня Незалежності України проспівали по одному рядку з українського гімну

Про це повідомляє Радіо ЄС

Український кліп, зокрема, проспівали посол Литви Марюс Януконіс, посол Канади Роман Ващук, заступник посла Нідерландів Річард Скарборо, посол Данії Крістіан Донс Крістенсен, дипломат представництва ЄС в Україні Гусман Гарсія Родрігес.

З українських дипломатів заспівали посол України в Польщі Андрій Дещиця, посол у Фінляндії Андрій Олефіров, посол в Австрії Олександр Щерба, посол у Ватикані Тетяна Іжевська, посол у Франції Олег Шамшур та генконсул України в Мюнхені Вадим Костюк.

Свої відео для кліпу надали також українські виконавці Ніна Матвієнко, Олег Скрипка, Джамала.

Після завершення співу учасники кліпу звернулися до українців.

"Я закохався у вашу країну 1 грудня 2013 року, коли побачив завзяття і дух українців, які хотіли змінити свою країну. Бажаю, щоб цей дух завжди залишався з вами", - сказав посол Іспанії в Україні Херардо Анхель Бугайо Оттоне.

Посол Латвії Аргіта Даудзе додала, що вважає свято Незалежності великим днем для всієї України та для Європи.

"Британія продовжить політику підтримки і солідарності заради побудови нової, сильної, успішної, стабільної та єдиної України", - пообіцяв британський посол Саймон Сміт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: