До Львова перед футболом запустять додатковий поїзд із Києва

Для перевезення вболівальників на гру між збірними України та Білорусі з футболу 5 вересня курсуватиме додатковий швидкісний поїзд № 745/746 зі столиці до Львова.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"5 вересня 2015 у Львові відбудеться матч між збірними командами України та Білорусі з футболу в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА" Євро-2016 ". Для забезпечення підтримки нашої збірної і перевезення вболівальників на матч Українська залізнична швидкісна компанія на 5 вересня 2015 призначила додатковий поїзд Інтерсіті + №745 / 746 Дарниця, Київ - Львів - Київ, Дарниця. Зараз на цей рейс доступно ще майже 200 квитків у напрямку Львова і близько 400 - назад ", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що поїзд відправиться зі станції Дарниця в 11:39, зі станції Київ-Пасажирський в 12:05 і прибуде до Львова о 17:10. Поїзд зупинятиметься в Коростені. Зворотно зі Львова поїзд вирушить до 23:58 і прибуде на станцію Київ-Пасажирський о 06:55, а на станцію Дарниця - в 7:20.

"Розклад руху поїзда в обох напрямках розроблено з урахуванням розкладу матчу і часу, необхідного для того, щоб дістатися від залізничного вокзалу до стадіону, а після закінчення матчу - назад. Рейси виконуватимуться швидкісним потягом на локомотивної тязі виробництва ПАТ" Крюківський вагонобудівний завод ", - уточнюється в повідомленні.

Нагадаємо, 5 вересня відбірковий поєдинок кваліфікації Євро-2016 між збірними України та Білорусі відбудеться у Львові на "Арені Львів". Початок матчу о 19:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: