У Львові помолились за Україну (фото)

У День Незалежності України у Львові відбувся Акафіст до Пресвятої Богородиці за мир і ласку для України.

Для Львова вже стало доброю традицією на День Незалежності проводити спільну молитву за мир та ласку для нашої держави. Цього року Львівська академічна чоловіча хорова капела «Дударик» на одній із центральних площ міста - перед Оперним театром – виконала Акафіст до Пресвятої Богородиці. Молитву, як і кожного року, звершили представники духовенства різних християнських конфесій.

«Свято незалежності для кожного завжди мало своє значення: для когось це були спомини 90-х років, коли це все власно відбувалось – формувалась наша незалежність, та для багатьох це був просто вихідний день. Однак події останніх 2 років зовсім змінили ситуацію.

Учора на Личаківському кладовищі ми урочисто піднімали національний прапор над могилами наших хлопців – 40 львів’ян, які віддали своє життя за незалежність. Власне, вони й дали зовсім інший зміст цьому поняттю. Незалежність не дарується: за неї треба боротися кожного дня, і кожен повинен вносити свою лепту.

Я маю до вас 2 прохання. Перше – це завжди бути твердими, тримати рівно спину, ніколи не згинатися. Якщо ти робиш праведну справу – тобі Бог буде допомагати, добрі люди будуть допомагати. І друге – в цей час дуже важливо, щоб кожен з нас робив добре свою роботу: тато – щоб був добрим батьком для своїх дітей, працівник – добре працював на своїй роботі, керівник – був дбайливим до своїх працівників. Тоді буде порядок. Тоді буде сильною наша держава. Добра справа, хай навіть невелика, має в тисячу разів більшу ціну, аніж слова про любов до України. Я гордий за Львів і за наших прекрасних львів’ян», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: