Упродовж доби рятувальники Львівщини ліквідували 34 пожежі сухостою та стерні

За минулу добу рятувальники 34 рази виїжджали на гасіння сухої трави та стерні. Займання виникали на території Миколаївського, Сколівського, Яворівського, Жовківського, Стрийського, Пустомитівського, Буського, Кам’янка-Бузького, Самбірського, Старосамбірського, Сокальського, Бродівського районів та у місті Львові. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС України у Львівській області.

Так, 24 серпня о 15:45 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Солуки Яворівського району. На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив суху траву, площею 10 000 кв.м. Пожежу ліквідували о 17:31.

О 16:33 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в с. Чуква Самбірського району. Тут, на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, полум’я охопило сухостій, площею 2 500 кв.м. Вогнеборці локалізували займання о 17:15 і повністю ліквідували о 17:23.

О 16:54 рятувальники виїхали ліквідовувати горіння сухостою на х. Заболотне, с. Боложинів Буського району. До ліквідації пожежі залучили рятувальників ДПРЧ-14 м. Буськ. Горіння повністю ліквідували о 18:11.  Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 20 000 кв.м.

О 17:40 в м. Львові по вул. Білогорща рятувальники розпочали ліквідацію горіння сухої трави. Площа пожежі сягнула понад 5 000 кв.м. О 17:58 пожежу локалізували, а о 18:58 повністю ліквідували. Вогнем знищено стерню на площі 5 000 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає населення не нехтувати правилами пожежної безпеки! Дуже часто, під час необережного чи невмілого користування, вогонь виходить з-під контролю та завдає великої шкоди господарству і людям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: