Колектив Львівської школи вищої спортивної майстерності зустрівся з воїном АТО Назарієм Борщем

25 серпня 2015 року в рамках заходів, присвячених відзначенню 24-ї річниці незалежності України, під час проведення засідання тренерської ради Львівської школи вищої спортивної майстерності відбулася зустріч тренерсько-викладацького складу та адміністрації ШВСМ з воїном АТО – старшим навідником гармати 2 С-1 (125 калібру) Назарієм Борщем. Під час такої зустрічі Назарій розповів про події, очевидцем та учасником яких був упродовж чотирьох місяців. Свої розповіді супроводжував фото- та відеоматеріалами подій з місць обстрілів та бойових дій. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

На згадку про зустріч та в знак вдячності директор ШВСМ Петро Климчук вручив Назарію книгу з історії олімпійського руху.

Довідково.

Назарій Миколайович Борщ народився 1993 року в м.Львові. Закінчив Львівський коледж будівництва та дизайну. У 2011р. був призваний на строкову службу. У 2014р. призваний на службу в зоні АТО. З липня до жовтня 2014 року служив під Луганськом старшим навідником гармати 24-ої бригади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: