На Турківщині розслідуватимуть факт завищення цін на вугілля для шкіл

Для шкіл Турківського району закупили вугілля за найвищою ціною в області. З приводу необґрунтовано завищеної вартості чорного палива голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка дав завдання керівництву району провести термінове розслідування. Про це повідомила прес-служба ЛОДА

Зазначимо, що за результатами проведених торгів, здійснених відділом освіти Турківської райдержадміністрації, вугілля для навчальних закладів району закупили за ціною 1900 грн. за тонну, в той час як його середня вартість в межах області становила близько 1500 грн. за тонну.

Відповідно голова Турківської районної державної адміністрації Олександр Лабецький скерував клопотання правоохоронним органам щодо розслідування даного факту. Окрім цього, звільнено з посади керівника районного відділу освіти, призначеного ще у 2011 році. Також варто наголосити, що громадськість району неодноразово порушувала питання про звільнення цього чиновника із займаної посади.

"Подібні речі є недопустимими і перебувають під постійним контролем облдержадміністрації, - наголошує Олег Синютка. - Кожен чиновник повинен нарешті зрозуміти, що наше завдання – забезпечити комфортну температуру в навчальних класах у зимовий період за умови максимально можливої економії енергоресурсів та бюджетних коштів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: